Kniha návštěv

Kniha návštěv slouží k zanechání veřejných vzkazů, které se ihned zobrazí pod vstupním formulářem. Nejedná se o kontaktní formulář! Pro moje kontaktovnání použijte e-mail, facebook nebo twitter. Podrobnosti jsou na samostatné stránce, v horním menu pod záložkou Kontakt.

Jméno:
E-mail:
Name: Napište sem druhé slovo této věty
Vzkaz:

Jaromír Blatný
Zdravím tvůrce stránek, a vyjadřuji svůj obdiv. Zhruba před 6-11 lety jsme podnikali s kamarádičkami po Brně také takovéto objevné kravino-výlety, bohužel ještě nebyla rozšířena digitální média, takže své objevy jsme nemohly takhle pečlivě zdokumentovat. Při procházení tvých stránek si připomínám Str. skálu kde jsme v okružní "jeskyni" hráli schovku, výlet na vrch Hradisko pod Kohoutkama s objevením studánky "Marie Majerové" natáčení videoklipu pro BSD v opuštěném domě nad pivovarem při ul. Hlinky a další.
Dovolím si přidat námět - Zrušené zahrady na Kamenném vrchu zmapovat lokalitu kde lze ještě natrhat hrušky, jabka, třešně... dále Ostopovice propustek pod "hitlerovou dálnicí". Jinak přidávám odkaz na Geodetický údaj o trigonometrickém bodu č. 4422-7, který se nachází na vrcholku Stránské skály, http://dataz.cuzk.cz/gu.php?1=44&2=22&3=007&4=a (Reaguji na odkaz kronika, bod na Str. skále.) Jaromír
20. 12. 2005 10:42 - #
Kafélanka doporučuje
Badatelna – výpravy do minulosti
Spolek Za Zdravé Řečkovice
Výtvarný spolek Artschool
Brno, Nádraží, Koleje... BRŇÁK
Hanks Technology
Pali Srna - Svatební a portrétní fotograf, Brno a okolí
Diskuzní fóra